NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Servicii complete în Ambulatoriul de Specialitate CF Pașcani, pentru obținerea fișelor medicale

Cu fiecare zi, suntem din ce în ce mai ocupați și avem nevoie să ne rezolvăm rapid și ușor toate problemele legate de birocrație.

Înainte, pentru obținerea fișei auto se pieredea mult timp, însă acum , în Ambulatoriul de Specialitate CF Pașcani puteti efectua toate examinările clinice și paraclinice, necesare eliberării fișei medicale auto (școala de șoferi, preschimbare permis), port-armă și de angajare, la prețul de 100 lei, și fișă medicală pentru atestat siguranța circulației, la prețul de 200 lei. Nu necesită programare pentru obținerea fișelor, și se eliberează în aceeași zi.  

Ambulatoriului de Specialitate CF Pașcani este situat pe strada Gării și asigură asistență medicală, cu un număr de șase cabinete și o echipă medicală multidisciplinară: Neurologie,Medicina Internă,Chirurgie Generală, Oftalmologie, O.R.L și Psihiatrie. Pacienții asigurați beneficiază de consultații gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie, și contra-cost pentru cei neasigurați. Programările pentru consultații se fac  la telefon 0232.766.727, de luni până vineri, între orele 8.00-15.00.

Advertisements
Loading...

Related posts

Femeie bolnavă de demenţă, fără locuinţă, refuzată la internare în spitalele din Iaşi

Redacția

Când se răspândeşte cel mai bine virusul gripal – pe căldură sau pe frig?

Redacția

Interviu cu Daniela Onofraș, ambasadoare Pellamar: “Să investiţi în voi şi să nu vă opriţi din a vă dezvolta!”

Teona Gherasim
Încarcă...