NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Contracte de închiriere pentru chioșcuri, garaje și alte construcții de pe domeniul public

Administrația locală și cei care se ocupă de administrarea piețelor, sunt sfătuiți să scoată la licitație toate suprafețele ce pot fi destinate comerțului, dacă vor să crească veniturile la bugetul local. Consilierul Constantin Nemțanu (PNL) a fost cel care a venit cu această propunere.

Alesul a susținut în ședința de la finele lunii ianuarie că sunt suprefețe de teren în cele două piețe, care ar putea fi scoase la licitație, pentru a face rost de bani la bugetul local. O altă categorie de imobile ce ar trebui puse în regulă, sunt garajele deținute de unii cetățeni.

„Ne plângem că nu sunt bani la buget, dar nu facem procedurile pentru scoaterea la licitație a spațiilor fără contract din piețe, dar nici a celor ocupate de garaje. Trebuie identificate și intrat în legalitate”, a subliniat Constatin Nemțanu.

Irina Jitaru, secretarul UATM Pașcani a fost de părere că după adoptarea Regulamentului privind închirierile și concesiunile, se va putea discuta despre această măsură.

La nivelul municipiului sunt foarte multe spații de închiriat în cele două piețe, dar și peste 150 de garaje pentru care trebuie eliberate contracte de închiriere.      

Advertisements
Loading...

Related posts

Un consilier își arată colții pe Facebook

Marius Parteni

Consiliile de Administrație ale societăților din subordinea CL și-au intrat în drepturi. Primele măsuri ar putea apărea în luna august

Marius Parteni

Practicanții artelor marțiale și de aerobic au întocmit un memoriu pe care l-au adus în fața Consiliului Local

Răzvan Grecu
Încarcă...