NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pe drumurile județene

Având în vedere avertizarea cod galben de intensificări ale vântului și ninsori viscolite, în vigoare de astăzi și până mâine, ora 8.00, utilajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină pe drumurile județene, acolo unde acest lucru se va impune. Pe drumurile administrate de Consiliul Județean Iași pot acţiona 22 de autobasculante dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant, zece autogredere, şase autofreze, opt încărcătoare frontale şi, la nevoie, o automacara.

Sunt active cele trei baze în localitățile Iaşi, Târgu Frumos şi Paşcani, două baze secundare la Grajduri şi Cotnari şi trei puncte de sprijin la Vlădeni, Ţibăneşti şi Răducăneni.

Șoferii se pot informa despre starea carosabilului sunând la numărul de telefon 0332/411845 (comandament de iarnă) al Direcției Județene de Administrare a Drumurilor și Podurilor.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

ApaVital acuză Primăria de abuz de putere

Redacția

Notarii reduc cu 50% onorariile pentru cei care îşi dau casa în plată

Redacția

Cetățenii din suburbii solicită înființarea unui obor în Municipiul Pașcani . Administrația locală are locația pregătită, însă terenul este blocat de o revendicare

Teona Gherasim
Încarcă...