NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sens unic și parcări rezidențiale pe o stradă din Pașcani

Primarul Marius Pintilie a informat cetățenii că începând cu luna septembrie, pe strada Vasile Alecsandri din Pașcani, se va implementa sistemul de parcări rezindențiale.  Tot acolo se va institui sens unic, avizele necesare fiind deja obținute.

„Acolo vrem să implementăm începând cu luna septembrie, sistemul de parcări rezidențiale. Am discutat despre faptul că vrem să facem și sens unic pe strada Vasile Alecsandri, avem toate avizele primite, mai ales de la Poliția Rutieră Iași și odată cu crearea  acestui sens unic, să facem și acele parcări rezidențiale care să fie numerotate și în această toamnă să începem să facem primele atribuiri de contracte pentru parcări rezidențiale, doar pe acea zonă”, a declarat Marius Pintilie.

Advertisements

Primăria speră ca din această toamnă, la Pașcani, să aibă primele atribuiri de contract pentru parcările rezidențiale doar pe zona străzii Vasile Alecsandri, urmând ca mai apoi să ajungă și în alte zone ale municipiului.

Pintilie a mai menționat că administrația a ales această zonă pilot, pentru a identifica eventualele probleme ce pot apărea pe parcurs, astfel încât să fie găsite soluții ce vor ajuta la implementarea acestui proiect.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe patru străzi din municipiul Pașcani

Redacția

Grup sanitar şi canalizare în Parcul Municipal

Ema Roman

Licitaţie de 15 milioane lei la Primăria Paşcani. Iată firmele care se bat pentru obţinerea lucrării

Redacția
Încarcă...