RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul Pașcaniului promisiuni peste promisiuni privind furnizarea căldurii în creșe, grădinițe și școli!

Criticat de unii consilieri locali pe motiv că nu a reușit să se țină de cuvânt, în ceea ce privește montarea la timp a centralelor termice în creșe, grădinițe și școli, edilul municipiului a ieșit cu noi promisiuni.

 

  

Însoțit de cei care se ocupă de imaginea sa, Dumitru Pantazi a dat astăzi un tur prin unitățile de învățământ unde încă se lucrează la montarea centralelor termice. La final, pe pagina edilului, a apărut următorul mesaj:

”Vă anunț că micuții și elevii ce învăță la Creșa nr 1, Grădinița cu program prelungit nr 2, Grădinița nr 6 și Liceul Economic “Nicolae Iorga” vor sta de azi în căldură la cursuri. Sunt alte obiective realizate în ultima perioada pe lângă Grădinița nr 3 și 4, Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” și parțial Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”. Toate școlile au asigurată finanțarea în proporție de 100%, pe această parte de achiziție și plata centralelor și lucrărilor.Este un efort să duc acest proiect la capăt și nu doar să mă plimb, cum știu să facă unii, prin curtea unităților de învățământ arătând cât de “îngrijorați” sunt de aceste probleme, la care habar nu au cât s-a muncit pe parte de documentații și pe parte tehnică de lucrări. Am mers zilnic la aceste instituții de învățământ și am supravegheat lucrările! Sunt omul de acțiune care se implică!Sper că în aceste zile să fie finalizate lucrările de montaj centrale și instalațiile aferente la Colegiul CF Unirea, Liceul Teoretic “Miron Costin” și corpul B de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”. Vreau ca până la sfârșitul lunii ca și celelalte instituții publice din subordinea Primăriei Municipiului Pașcani să aibă instalate sursele de căldură. Stimați cetățeni, anul trecut furnizarea agentului termic a încheiat după jumătatea lunii noiembrie.Oricât mă vorbesc unii de rău, oricâte ar spune despre mine, prioritatea mea au fost și sunt pășcănenii!”

Reamintim că primarul Dumitru Pantazi a promis, după ce RAGCL a încetat să mai furnizeze agent termic și apă caldă din luna aprilie a acestuia an, că va finaliza în termen lucrările de montarea a centralelor în unitățile de învățământ. Proiectele propuse au suferit multe modificări, întrucât multe dintre ele nu au fost întocmite ținând cont de stadiul instalațiilor.  

 

 

Related posts

Moment de reculegere pentru victimele din Muntenegru ținut de consilierii locali pășcăneni

Oana Cordoneanu

Primarul Dumitru Pantazi a uitat să anunțe populația de virusul West Nile, deși știa din 7 august. Edilii susțin că ultima dezinsecție „a fost un succes”, iar „numărul insectelor de această natură a fost redus în municipiul Pașcani”!

Răzvan Grecu

Concurs pentru un post vacant la Primăria Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...