RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Șeful Poliției Rutiere Iași a coordonat astăzi o acțiune de control pe străzile Pașcaniului

Un echipaj al Biroului de Poliție Rutieră Iași a organizat astăzi un control inopinat în rândul conducătorilor auto întâlniți pe străzile din Pașcani. Printre cei trei polițiști care au verificat șoferii s-a numărat și comisarul Liviu Zamfirescu, proaspătul șef al Poliției Rutiere Iași.

Au fost controlați la documente șoferii de taxi și au fost aplicate sancțiuni contravenționale posesorilor de autoturisme parcate în fața trecerilor de pietoni. Acțiunea de control s-a desfășurat în piața centrală și cea din zona Gării. „Periodic desfășurăm astfel de activități de control în teritoriu. Până acum în municipiul Pașcani s-au aplicat trei sancțiuni, celor care au oprit și staționat pe drumurile publice în locuri nepermise. Acțiunile noastre sunt planificate și vor continua și în viitor”, ne-a declarat inspector principal Adrian Ciopraga, din cadrul Serviciului Rutier Iași.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Ajutor de urgență de la primărie, pentru pășcăneanul al cărui apartament a luat foc luna trecută

Redacția

Avem cei mai săraci pensionari din ţară!

Redacția

Un preot a primit acordul Arhiepiscopiei Sucevei pentru a candida pentru funcția de primar al municipiului, din partea AUR

Redacția
Încarcă...