NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ionel Pintilie a preluat oficial conducerea Ocolului Silvic Pașcani

Miercuri, 11 iulie, inginerul silvic Ionel Pintilie a fost numit oficial prin delegație șeful Ocolului Silvic Pașcani. Delegația i-a fost înmânată de directorul Direcției Silvice Iași, inginer Cornel Parascan, în cadrul ședinței de analiză de bilanț. Ionel Pintilie este un cunoscut și un bun cunoscător al sistemului, ocupând de-a lungul anilor mai multe funcții în cadrul Direcției Silvice, chiar și de conducere. Ieri el a fost numit pentru a treia oară șef al Ocolului Silvic Pașcani, post devenit vacant după ce Vasile Sandu a renunțat la funcție din motive politice. Ocolul Silvic Pașcani are 50 de angajați, printre aceștia aflându-se 25 de pădurari. Suprafața administrată este de 10.080 de hectare, jumătate dintre acestea fiind în proprietataea statului, iar jumătate în proprietate privată.

Advertisements

„Înainte de 1989 în proprietatea Ocolului Silvic Pașcani erau în administrare 14.088 de hectare de pădure. Dintre acestea 1500 de hectare sunt acum în administrarea Ocolul Silvic Dolhasca, iar 2500 a proprietarilor care însă nu au contracte de pază.  Acum nu se mai regăsesc decât 10.080 în proprietatea noastră și sper să ajungem din nou la suprafața care era înainte de 1989”, ne-a declarat Ionel Pintilie, șeful Ocolului Silvic Pașcani.  

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Listă de dosare nemodificată pentru componența Consiliilor de Administrație. Nici un dosar depus în perioada suplimentară

Răzvan Grecu

ECOSERV SRL a obținut licența pentru serviciul de deszăpezire! Pregătiri pentru lupta cu nămeții

Marius Parteni

Apometrele ieftine cu citire radio nu sunt acceptate de ApaVital. Primarul – găsit responsabil de apa neachitată

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site