NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Judeţul Iaşi, sat fără câini: CJ a rămas ieri fără şefi

 

 

Consiliul Judeţean a rămas ieri fără şefi. Niciunul din conducătorii instituţiei nu a călcat prin Casa Pătrată, fiecare găsindu-şi altceva de lucru.

  

Preşedintele interimar al CJ, Victorel Lupu, a fost plecat la Bucureşti. Vicepreşedintele Alin Aivănoaei reprezintă Iaşul la forumul economic de la Krynica-Zdroj din Polonia. Forumul reuneşte peste 3.000 de participanţi din Polonia, Rusia, Ucraina, Moldova, România, Lituania, Germania, India şi China, fiind cea mai importantă conferinţă pe teme economice din Europa centrală şi de est. “În cadrul primului panel, am prezentat oportunităţile de dezvoltare a judeţului în contextul investiţiei CJ în proiectul Aeroportului Internaţional. Iaşul deţine un aeroport cu adresabilitate regională, asigurând conexiunile necesare celor interesaţi de business, turism şi religie. A doua prezentare a mea s-a concretizat în cadrul panelului cu tema «Brandul carpatic – strategii pentru viitor». Am insistat asupra proiectelor care prevăd exploatarea turistică integrată a acestui lanţ muntos pentru a contribui la dezvoltarea regiunilor carpatice. De asemenea, am insistat asupra rolului de armonizare a legăturilor diplomatice dintre statele beneficiare pe care îl poate juca consolidarea acestui brand”, a declarat Aivănoaei.

La rândul său, secretarul CJ, Lăcrămioara Vernică, a însoţit o delegaţie ucraineană din regiunea Vinnitsa în cadrul unei vizite efectuate de aceasta în judeţele Iaşi şi Suceava. “Colegii noştri ucraineni sunt foarte mulţumiţi de această vizită. S-au bucurat de felul cum au fost întâmpinaţi şi de faptul că au ce învăţa de la noi, pe drumul spre integrarea europeană. Noi am parcurs deja un drum pe care ei abia intră şi învaţă din greşelile noastre. Cum zice moldoveanul, nu vor să calce pe aceeaşi greblă”, a spus Vernică.

 

Sursa www.ziaruldeiasi.ro

 

 

 

Advertisements

Related posts

Conferință de presă PNL Pașcani, 25 aprilie (VIDEO)

Redacția

Un român a fost ales primar într-o localitate din Germania

Redacția

SRI: pregătiri speciale înaintea vizitei Papei. La Iaşi vin şi agenţi secreţi ai Gărzii Elveţiene

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site