RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Școala din Uda va fi modernizată la standarde europene

Administrația comunei Tătăruși și-a îndreptat întotdeauna atenția asupra învățământului tătărușean, iar în acest an, primăria a lansat licitaţia de modernizare a şcolii din Uda. Valoarea acestui proiect se ridică la aproximativ 2 milioane de lei, iar edilul local așteaptă demararea lucrărilor din această primăvară.

 

„Școala Uda era un obiectiv pe care îl așteptam cu toții pentru că acolo erau necesare lucrări de reabilitare, dar și dotare. După cele două grădinițe construite, respectiv Școala de la Iorcani, cea de la Pietrosu, a venit și timpul Școlii din Uda. Este un proiect care are o valoare de peste 2 milioane de lei și au început deja procedurile de licitație. Așteptăm să decurgă etapele care prsupun acest lucru și sperăm ca în primăvară să începem lucrările la acest obiectiv mult așteptat”, ne-a declarat Costel Iosub, primarul comunei Tătăruși.

  

La Școala din Uda învață aproximativ 200 de copii care vor fi duși la celelalte școli pe perioada acestui an cât vor dura aceste lucrări.

 

În luna octombrie a anului 1916 Școala din satul Uda, Tătăruși și-a deschis porțile pentru educație. Misiunea școlii privește evoluția elevilor prin serviciile oferite de şcoală care au la bază calitatea, performanţa, promovarea valorilor europene, egalitatea şanselor pentru toţi participanţii în proces şi deschiderea spre învăţarea pe tot parcursul vieţii.

Related posts

Colindul profesorilor de la Școala Specială Pașcani (VIDEO)

Redacția

Rezultate de excepție. Lotul județului Iași – LOCUL I LA OLIMPIADA NAŢIONALĂ DE CHIMIE . Printre elevi se numără și doi din Pașcani

Redacția

Concurs cu tradiție la Liceul ”Nicolae Iorga”

Redacția
Încarcă...