RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Schimbări organizatorice la Crucea Roşie Paşcani!

Crucea Roşie – subfiliala Paşcani are, începând de săptămâna aceasta, un nou coordonator în persoana Mihaelei Berna.  Aceasta vine din Sireţel şi este elevă la Colegiul Sadoveanu. O va înlocui pe Diana Apetri, iar pe postul de lider de tineret va fi Raul Ionică.

 

 

  

“Începând de săptămâna aceasta, la nivelul subfilialei de Cruce Roşie Paşcani au intervenit două modificări. În locul lui Apetri Diana care a fost îndrumător şi coordonator, este Berna Mihaela, iar liderul de tinerat este Raul Ionică. În rest, colectivul a rămas acelaşi”, a precizat doctorul Viorel Pâslaru, preşedintele subfilialei de Cruce Roşie din Paşcani.

Cu acest prilej, doctorul Viorel Pâslaru anunţă că urmează Săptămâna Crucii Roşii la Paşcani unde vor fi organizate mai multe activităţi. Şi în acest an, preşedintele subfilialei Paşcani solicită sprijinul oamenilor de bine din comunitate, care ar putea deveni sponsori.

“Urmează Săptămâna Crucii Roşii şi pregătim câteva manifestări la Paşcani. Din păcate, nu prea sunt sponsori. Avem deja două cazuri sociale care ne-au cerut ajutorul, dar avem nevoie de sponsori”, mai spune doctorul Pâslaru. 

Related posts

Fiecare primărie trebuie să încheie un contract cu o firmă de neutralizare a cadavrelor de origine animală

Redacția

Șefii Primărei promit proiecte de investiții în cartierul Aerodrom

Teona Gherasim

Neacordarea pensiei de întreţinere stabilite prin act notarial va fi incriminată şi sancţionată cu închisoare sau cu amendă

Redacția
Încarcă...