RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

SCANDAL la o mănăstire din Cipru: minuni false și acte sexuale între călugări, dar și un seif plin cu 800.000 de euro

Este scandal mare în Cipru, în urma dezvăluirilor de la mănăstirea Sf. Avvakum în ceea ce privește o serie de fapte scandaloase care includ de la supravegherea și înregistrarea video a credincioșilor până la acte sexuale între călugări, scrie Ethnos, citat de Rador Radio România.

De asemenea, se vorbește despre existenţa unui seif cu suma de 800.000 de euro. Autoritățile verifică acum în ce măsură banii găsiți provin din contribuții ale credincioșilor către mănăstire.

Ziarul cipriot „Politis” scrie că ar exista şi un scandal legat de relații sexuale între călugări, înregistrate de sistemul de supraveghere cu circuit închis.

Potrivit site-ului philenews.com, doi călugări, despre care se spune că sunt „orchestratorii” scandalului, deţin un apartament în Pireu și unul în Limassol și întrebarea este de unde au găsit banii pentru a le cumpăra.

  

Totodată, un adevărat șoc a provocat şi posibilitatea generării unor minuni false prin punerea de mir fals într-o cruce, astfel încât acesta să se scurgă în momentul în care credincioșii vin să se închine. Această minune falsificată a fost unul din factorii care i-au atras pe credincioși la mănăstire.

În acest caz, au fost confiscate șapte servere, calculatoare și telefoane mobile şi este analizat de asemenea materialul oferit de sistemele de supraveghere cu circuit închis.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Noul Guvern al Republicii Moldova a fost ÎNVESTIT în funcție

Redacția

CEDO: Rusia este responsabilă pentru asasinarea lui Alexander Litvinenko

Redacția

Cutremurul din Turcia, PREZIS de un cercetător olandez și un geolog turc cu trei zile în urmă. Mesajele lor de pe Twitter s-au viralizat rapid, astăzi

Redacția
Încarcă...