RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Scandal cu iz penal într-o comună din județul Iași! Contabilul primăriei este acuzat că a racolat minore în scopuri sexuale! Două fetițe de 10 și 11 ani ar fi fost victime

Contabilul Primăriei Sinești este acuzat de părinții a două minore că ar fi încercat să le racoleze în scopuri sexuale. De la mijlocul lunii august nu mai este liniște la Sinești. Octavian Tomușescu, contabilul primăriei, este acuzat că a racolat două minore în scopuri sexuale chiar din parcul de lângă primărie. Povestea a ieșit la iveală după ce fetițele au mers acasă și au povestit că bărbatul le-a chemat la el acasă. Mama uneia dintre fete a povestit că fiica ei în vârstă de 10 ani a primit bani de la Tomușescu pentru a accepta să meargă la el.

Mama unei fete agresate a precizat că fiica ei ar fi primit bani.

„Fata a venit și mi-a povestit că i-a dat 5 lei. Fata a luat banii crezând că i-a dat de pomană. Mai apoi, individul ăsta i-a spus să vină la el, că îi mai dă bani. I-a spus că îi dă 30 sau 50 de lei. Copilul mi-a povestit și am mers la poliție direct”, a spus mama uneia dintre fete.

Pe numele lui Octavian Tomușescu a fost depusă o plângere, iar oamenii legii au deschis un dosar penal.

  

„Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de racolare de minori în scopuri sexuale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Mama fetei care ar fi fost abordată de contabil spune că toată lumea vorbește despre ieșirile bărbatului.

„Sunt mai multe cazuri, dar oamenii nu vor să vorbească, nu au bani de mers prin tribunale. Eu nu am vorbit cu el, n-am ce să vorbesc cu un asemenea om. Las poliția să-și facă treaba.”

În timp ce oamenii legii fac anchetă și părinții fetelor îl acuză pe bărbat, acesta spune că nu este adevărat nimic și că totul este o invenție.

Octavian Tomușescu spune că, probabil, din cauza faptului că a țipat la copiii care se jucau pe terenul de lângă primărie, a pornit tot scandalul.

„Eu sunt om bătrân, cum să fac așa ceva? Sunt niște invenții. Nu știu cine a făcut asta, dar nu este adevărat nimic. Eu am biroul chiar lângă parc și am mai strigat la copii, eu sunt ăla rău care țipă la copii când fac gălăgie în parc pentru că nu pot să lucrez. Cred că de aici a plecat totul. Nu știu ce să spun”, a declarat Octavian Tomușescu, contabilul primăriei Sinești.

Bărbatul a mai precizat că a fost la poliție și a dat declarații.

„Eu am mers la poliție, am declarat ce am avut de declarat și cam atât”, a completat bărbatul.

Minora care ar fi fost racolată de contabil a fost audiată în prezența unui psiholog la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Iași. Urmează ca oamenii legii să stabilească dacă cele povestite de minoră se adeveresc. Dacă se va dovedi că fetița a spus adevărul, contabilul ar putea ajunge în spatele gratiilor. Rămâne de văzut cum decurge ancheta.

bzi

Related posts

Mașină intrată în șanț, în Fântânele! Șoferița a fost scoasă prin lunetă

Ema Roman

Pașcani: Şi-a ucis vecina cu un spray introdus în vagin. Ar putea ieşi la pensie din puşcărie

Redacția

Un șofer din Pașcani a rămas fără permis din cauza vitezei

Oana Cordoneanu
Încarcă...