RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Camera de comerţ Iaşi organizează şase SESIUNI DE INSTRUIRE PRACTICĂ pentru buna administrare a afacerii

Camera de Comert şi Industrie Iaşi, în colaborare cu BDO România, organizează o serie de instruiri practice pentru buna administrare a afacerilor. Sesiunile de instruire se vor desfăşura în perioada 21 iunie – 20 iulie 2016, la sediul Camerei de Comerţ din Iaşi, B-dul Carol I nr. 27, Dealul Copou.

 

 

  

„Instruirile practice sunt de un real folos pentru actualizarea cunoştinţelor în ceea ce priveşte o bună administrare a afacerii. Într-o manieră interactivă şi intensivă, participanţii au acces la expertiza unei echipe de consultanţi din cadrul BDO România. Fiecare sesiune de instruire abordează câte un set de problematici cu care se confruntă un business în activitatea curentă, aducând informaţii la zi, exemplificări şi studii de caz.” (Sorin Gheorghiu, director în cadrul Camerei de Comerţ şi Industrie Iaşi)

Cele 6 sesiuni de instruire sunt:

– Introducere în managementul resurselor umane

– Probleme frecvente în relaţia angajat-angajator       

– Proceduri de reorganizare/restructurare

– Cum construim un buget funcţional

– Introducere în managementul vânzărilor

– Recuperarea creanţelor – tipuri de proceduri şi implicaţii

Participanţii au posibilitatea să opteze pentru una, mai multe sau toate cele 6 sesiuni. Fiecare sesiune se întinde pe o perioadă de 2 sau 3 zile şi este susţinută de câte 2 traineri.

„Am încheiat un parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Iaşi pe care ni-l dorim de lungă durată. Este o primă serie de instruiri intensive, pe care o vom dezvolta în timp şi vom adăuga şi alte teme de interes. Aceste instruiri se adresează antreprenorilor, manageri generali, manageri financiari, managerilor de resurse umane, practic acelor persoane ale căror decizii influenţează cursul unei afaceri.” (Dan Schipor – Partner BDO Business Advisory, trainer în cadrul sesiunilor de instruire)

Participarea la aceste sesiuni de instruire este posibilă exclusiv pe bază de înregistrare prealabilă. Doritorii sunt îndemnaţi să se înscrie din timp întrucât, pentru a păstra caracterul interactiv, locurile sunt limitate.

Mai multe detalii şi Formularul de înscriere: www.cciasi.ro

Comunicat de presă emis de Camera de Comerţ Iaşi

Related posts

BREAKING Vânzarea de energizante către minori e interzisă, legea a fost adoptată de Parlament / Amenzi de până la 30.000 de lei!

Redacția

Au disparut 22.000 de pensionari

Redacția

Sfaturile arhiepiscopului Calinic către preoți: Nu vă implicaţi în afaceri cu lemn, ţigări, cimitire private!

Redacția
Încarcă...