NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Sărbătoare mare în comuna Heleșteni

Peste câteva zile comuna Heleșteni va îmbrăca haine de sărbătoare. Duminică, 24 septembrie va avea loc o nouă ediție a evenimentului devenit deja tradiţie intitulat “Sărbătoarea la Heleșteni”.

 

Cu această ocazie, organizatorii au pregătit un amplu program de activități. Astfel, manifestația va debuta la ora 09:00, cu un meci de fotbal între Spicul Heleșteni și Recolta Conțești. Deschiderea oficială va avea loc la ora 14:00 la Căminul Cultural, după care vor fi acordate diplome de excelență familiior care aniversează 50 de ani de căsătorie, dar și elevilor olimpici. Ziua continuă cu parada portului popular din Heleșteni și cu un spectacol folcloric susținut de Ansamblul de dansuri al Căminului Cultural Heleșteni, Ansamblul folcloric Mugurelul al USAMV Iași, Grupul folcloric Perla din Cernăuți și Cristinel Iordăchioaia. Ziua va fi încheiată cu un moment artistic susținut de locuitorii comunei.

Menționăm că evenimentul este organizat de Primăria Heleșteni în colaborare cu Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Iași.

Advertisements

Related posts

Tablete pentru elevii și profesorii din Valea Seacă

Oana Cordoneanu

Bust al scriitorului M. Sadoveanu la Verșeni, reliazat de un fiu al satului

Marius Parteni

Tragedie la Hălăucești: o familie distrusă de alcool

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site