RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Secretarul Primăriei refuză să părăsească locuința ANL și contestă executarea!

Irina Jitaru, secretarul interimar al Primăriei, refuză să părăsească locuința de tip ANL după ce o instanță judecătorească a decis în noiembrie 2015 că aceasta trebuie evacuată, iar contractul de închiriere reziliat.

 

  

Astfel, după ce un executor judecătoresc angajat de Primărie a obținut în instanță încuviințarea executării silite, secretarul municipalității a atacat procedura de executare silită cu o contestație. Dosarul este pe rolul Judecătoriei Pașcani, însă nu este fixat deocamdată un termen de judecată.

Jitaru datora Primăriei suma de 1,3 miliarde de lei vechi, constând în debite și penalități, însă judecătorii au admis spre executare doar suma de 20.000 de lei.

Reamintim faptul că Sorin Olariu a sesizat, la începutul acestui an, procurorii DNA cu privire la faptul că primarul Dumitru Pantazi nu a făcut niciun demers pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească de evacuarea din imobilul ANL a secretarei Irina Jitaru.  

Related posts

”Pădurea Spânzuraților”, actul 2. Regia: Dumitru Pantazi

Marius Parteni

Important pentru pășcăneni! Deșeurile din sticlă vor fi colectate separat de la 1 februarie. Primăria Pașcani a amplasat pubele speciale în zonele de blocuri! (DOC)

Iulia Huțanu

Angajaţii din administraţia publică invitaţi la consultări de consilieri

Irina Gherasim
Încarcă...