NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Sălbăticie în liga a V-a la fotbal. Doi arbitri bătuți cu bestialitate la Blăgești după ce au acordat un penalty!

ng blagestiUn meci din liga a V-a de fotbal seria a III-a a fost astăzi, 7 octombrie, transformat într-un măcel de jucătorii și suporterii echipei gazdă. Este vorba despre meciul dintre NGM Blăgești și Voința Moțca care s-a disputat pe terenul celor dintâi.

Centralul meciului, Cezar Bocan, și un asistent al acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale după bătaia primită de la jucătorii și suporterii echipei gazdă. Totul a început îm minuntul 80 când scorul era 5-2 pentru oaspeți. Centralul Cezar Bocana a dictat, corect, o lovitură de la 11 metri în favoarea echipei Voința Moțca, motiv pentru care jucătorul cu numărul 4 de la NGM Blăgești l-a lovit de mai multe ori cu pumnul în față. Arbitrul Bocan a căzut la pământ fiind lovit în figură cu piciorul de un alt jucător al celor din Blăgești.

În urma acestor lovituri centralul a leșinat primind îngrijiri medicale de la un jucător care este de profesie asistent medical. Augustin Țehaniuc, jucător al celor de la Voința Moțca, a acordat primul ajutor arbitrului, reușind cu greu, conform propriilor declarații, să-l împiedice pe acesta să-și înghită limba.

„Am reușit cu greu să îi prind limba să nu și-o înghită, timp în care am fost mușcat de degete deoarece gura îi era încleștată, iar sângele îi curgea cu putere din nas și gură. După minute bune de haos am reușit să îl stabilizez, în timp ce asistența medicală a celor de la NGM Blăgești tremura toată spunând că ea nu știe ce să îi facă. Tot eu am sunat și la serviciul de urgență 112 ” a declarat Augustin Țehaniuc.

Şi ca totul să fie complet arbitrul asistent de pe partea unde se dictase lovitura de la 11 metri, Adrian Nistor, a beneficiat de o „corecţie” si mai mare fiind fugărit zeci de metri de către jucătorii echipei gazde împreuna cu suporterii acesteia.

“În momentul în care acesta a alunecat şi a căzut jos a fost ajuns de jucătorii şi suporterii echipei gazdă si bătut cu bestialitate cu pumnii şi picioarele până a devenit şi el inconstient şi abandonat într-o baltă de sânge, el fiind luat ulterior pe braţe de către portarul echipei Vointa Moţca şi aşezat pe o bancă pentru a i se acorda îngrijiri” a mai povestit Țehaniuc.

Poliţia Paşcani a confirmat acest incident precizând că a fost înregistrată o plângere din partea arbitrului central al partidei, Adrian Nistor, împotriva a doi jucători de la echipa NGM Blăgeşti,

„A fost înregistrată o plângere a lui Adrian Nistor împotriva a doi jucători de fotbal din Blăgeşti, ” adeclarat Tiberiu Dogaru adjunctul şefului Poliţie Paşcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}


Advertisements

Related posts

Cei doi tineri care au vrut să tâlhărească o femeie în zona vale au fost arestați pentru 30 de zile

Răzvan Grecu

Bătaie la Moțca. Doi tineri au agresat doi bărbați într-un bar

Răzvan Grecu

Șofer cu tupeu. A intrat cu mașina pe Esplanadă pentru a-și face cumpărături de la Altex (FOTO-VIDEO)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site