NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Salvat de medici după o tentativă de suicid

Problemele de zi cu zi, situaţiile mai grele prin care trecem în anumite momente, depresia, ne îndeamnă să recurgem la gesturi uneori cu sfârşit tragic.

Advertisements

 Un bărbat de 33 de ani din localiatatea Vânători a fost salvat de la moarte de echipajul de pe ambulanţa Paşcani, fiind găsit în viaţă după ce încercase să se spânzure. Acesta a fost descoperit, sâmbătă 6 octombrie în jurul orei 16.00, la foarte scurt timp de rude atârnand în ştreang într-un copac din curtea casei. I-au tăiat funia şi au sunat imediat la 112. Tânărul a primit îngrijirile necesare şi a fost transportat la Compartimentul de Primire Urgenţe al Spitalului Municipal unde  fost stabilizat.Conform medicilor, bărbatul prezenta traumatism la nivelui gatului şi a coloanei cervicale şi halenă alcoolică. Tânărul suferă de tulburări depresive, iar familia presupune că din această cauză a vrut să-şi pună capăt zilelor.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Tânăr din Tătăruși băgat în arestat pentru violare de domiciliu, distrugere și furt

Oana Cordoneanu

10% dintre copiii din județ de vârstă şcolară au cel puţin un părinte plecat în străinătate. În Pașcani sunt 745 de copii

Redacția

Familie la un pas de tragedie după ce a uitat gazul deschis

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site