NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

S-au publicat rezultatele la examenul de Titularizare 2016

Saptamana trecuta, si la Iasi s-a derulat examenul de Titularizare2016. In cadrul acestuia au fost admisi 1.141 candidati, in timp ce 98 au absentat, iar 47 de candidati s-au retras, opt din motive medicale si 39 din motive personale.  

Tezele lor au fost evaluate si notate. Niciun candidat nu a fost eliminat din examen. Cele 996 de teze redactate de candidatii ieseni au fost evaluate in alte judete, Iasul fiind de asemenea centru de evaluare la nivel national, pentru cinci discipline. 

Astfel, peste 200 de cadre didactice cu experienta au fost convocate pentru evaluare. Rezultatele sunt afisate astazi, urmand ca eventualele contestatii sa se depuna la sediul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Iasi, pana joi, 28 iulie.Rezultatele finale vor fi afisate in ziua de 3 august. In total, conform listei posturilor didactice, a catedrelor vacante sau rezervate pentru anul scolar 2016 – 2017, la nivelul intregului sistem de invatamant preuniversitar local sunt valabile 1.877posturi. Dintre acestea, doar 190 titularizabile. 

  

Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada nedeterminata se realizeaza în sedinte publice organizate de ISJ în zilele de 8 si 9 august. Transformarea posturilor si actualizarea listei posturilor didactice sau catedrelor ramase neocupate, în vederea angajarii pe perioada determinata, va avea loc pe 10 august. Repartizarea candidatilor pentru angajare pe perioada determinata are loc în perioada 26-29 august. Emiterea si comunicarea deciziilor de repartizare pe post sau catedra sunt programate în perioada 11-29 august.

REZULTATELE AICI:

Sursa: bzi.ro

Advertisements

Related posts

Pașcani: Rezultate evaluare națională pe școli. O singură medie de zece

Redacția

Se apropie simulările pentru Evaluarea Națională și Bac. Modele de subiecte

Redacția

Astăzi s-au desemnat Miss și Mister Boboc 2012 la Colegiul Național “CF Unirea” (Foto – Video)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site