NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Situația admiterii viciate de la UMF Iași, încă nerezolvată

Scandalul admiterii fraudate de la UMF Iaşi din toamnă este încă departe de a se fi sfârşit. 43 de studenţi care nu s-au mai regăsit pe liste după reevaluarea dosarelor continuă totuşi să meargă la cursuri pentru că au apucat să se înscrie.

 

Conducerea Universităţii de Medicină a reuşit abia acum să ceară în instanţă anularea înmatriculărilor, dar încă nu a fost stabilit nici un termen pentru proces. În total sunt 94 de dosare care indică vicierea rezultatului admiterii. Nu există o concordanţă între nota de pe fişa de evaluare şi cea de pe listele publicate pe site-ul UMF.

La admiterea de la Universitatea de Medicină au fost 951 de dosare depuse pentru cele 637 de locuri cu studii într-o limbă străină. Este în desfășurare și o anchetă DNA în urma se­sizărilor primite de la UMF şi Ministerul Educaţiei.

Sursa: digi24.ro

Advertisements

Related posts

De la Iași este lansată una dintre cele mai provocatoare și spectaculoase inițiative! Mii și mii de elevi, respectiv liceeni din toată România sunt vizați

Redacția

Judeţul Iaşi se află pe locul al doilea, la nivel naţional, în ceea ce priveşte rata de promovare la examenul de Bacalaureat, sesiunea de toamnă

Redacția

Examen de Certificare a Calificării Absolvenților Învățământului Liceal, Filiera Tehnologică, la Colegiul Unirea

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site