RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

S-a spânzurat pentru că iubita sa, o tânără din Hălăucești, l-a înșelat cu un italian

Un tânăr şi-a pus ştreangul de gât pentru că iubita l-ar fi înşelat cu un italian.

Iubita acestuia, o tânără din localitatea Hălău­ceşti, ar fi lucrat mai multe luni în Italia, iar acolo a fost filmată când făcea sex cu un italian. Fil­­marea a ajuns printr-un „bi­ne­voitor“ în mâinile tână­rului, care, după ce a vizionat filmul de mai multe ori, s-a sinucis în bucătăria casei sale din satul Săveni, comuna Gropniţa. Cor­pul fără viaţă al bărbatului a fost găsit chiar de către iubita filmată, care trăia acum cu el, după ce s-a întors din Italia.

„Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat într-o anexă a casei sale, din comuna Gropniţa. Iulian M., de 35 de ani, nu a lăsat niciun bilet de adio, şi nu sunt suspiciuni de comitere a vreunei infracţiuni. Corpul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al Poliţiei.

  

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

Related posts

Șoferii nu se mai pot folosi în instanță de eroarea tehnică a radarelor

Redacția

Tragedie intr-o familie din județul Iași. Soția a fost găsită moartă, iar soțul în comă în beciul casei

Redacția

Istoria roşie a criminalilor din Iaşi. De la “măcelarul” care-şi ascundea victimele sub duşumea până la şoferul de autobuz care a ucis 24 de ţigani din răzbunare

Redacția
Încarcă...