NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Grav accident de circulație la Mogoșești Siret. Un șofer a derapat cu autoutilitara din cauza poleiului, apoi a intrat într-un stâlp de electricitate care s-a rupt (FOTO)

O mașină a rupt un stâlp de electricitate după ce a derapat din cauza poleiului, pe raza localității Mogoșești Siret. Gravul accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 9.00, iar șoferul se afla la volanul unei autoutilitare cu numere de București, care transporta produse lactate.

La coborârea unei pante, din cauza poleiului a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens, a lovit un stâlp de electricitate, apoi s-a răsturnat. Stâlpul a căzut peste mașină, iar bărbatul a rămas încarcerat. Echipajele de prim ajutor au ajuns foarte greu la locul accidentului, din cauza poleiului. Oamenii aflați în zonă au aruncat nisip și prundiș pe stradă, pentru că nu intervenise nimeni. Cei de la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri au ajuns abia după aproximativ două ore.

În mașină cu șoferul se mai afla un bărbat care a fost luat la ocazie, care ieșit singur, și a fost luat în casă de o familie până la sosirea echipajelor de prim ajutor.

La locul accidentului au ajuns echipaje de la Ambulanță, SMURD și Poliție. Șoferul a rămas încarcerat, iar pompierii de la descarcerare au încercat timp de o oră să îl scoată din mașină. Conducătorul auto are 41 de ani, este din Bacău și se numește Iulian Blezniuc. Starea sa este gravă, suferind multiple traumatisme. Atât el, cât și bărbatul luat la ocazie au ajuns la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. Circulația autovehiculelor a fost blocată pe ambele sensuri.

 

 

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ex-şeful vameşilor păşcăneni era prieten cu traficanții de mașini de lux,rețea destructurată de DIICOT

Redacția

Cea mai criticată metodă prin care Poliția Română îi prinde pe vitezomani

Redacția

Monstrul cu chip de om. Și-a violat fata care a rămas gravidă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site