RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

S-a lansat licitatia pentru tiparirea celor 1,5 milioane de buletine de vot, la Iasi

Pentru alegerile parlamentare din luna decembrie, la nivelul judetului Iasi vor fi tiparite peste 1,5 milioane buletine de vot. Conform autoritatilor judetene, valoarea contractului este de aproximativ 330 mii de lei, procedura fiind deja urcata pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Licitatia va avea loc la sfarsitul acestei luni. 

“Institutia Prefectului judetul Iasi a îndeplinit procedurile necesare derularii achizitiilor publice în vederea organizarii alegerilor care vor avea loc în data de 11 decembrie 2016. O prima procedura vizeaza achizitionarea serviciilor de tiparire a buletinelor de vot necesare. Este vorba despre 1.644.000 buletine de vot, respectiv 16.440.000 pagini, valoarea estimata a contractului fiind de 328.800 lei, suma fara TVA. Data limita de depunere a ofertelor este 25 octombrie 2016”, a spus prefectul Marian Grigoras. 

  

O alta procedura prevede achizitia unor materiale de birotica pentru derularea acestui tur electoral de scrutin. “O alta procedura priveste achizitionarea de materiale de birotica, respectiv pixuri, plicuri, dosare, bibliorafturi, hârtie, lipici, sfoara, ecusoane, buretiere, cuttere etc. Valoarea estimata este de 49.512 lei, suma fara TVA. Termenul limita de depunere a ofertelor este 19 octombrie 2016. Toate achizitiile vor avea loc prin intermediul Sistemului Electronic de Achizitii Publice”, a mai precizat prefectul judetului Iasi.

Sursa: bzi.ro

Related posts

Bugetul lucrărilor de modernizare al Școlii „Iordache Cantacuzino” a fost suplimentat. Elevii sunt așteptați pe 5 septembrie cu porțile deschise

Răzvan Grecu

Joi 31 iulie sedință de Consiliul Local: Taxele și impozitele locale pentru 2015 rămân la fel!

Răzvan Grecu

Drumuri județene închise traficului rutier

Redacția
Încarcă...