RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Rompak continuă să facă donații pentru Spitalul Municipal Pașcani

A fost facută o nouă donație pentru personalul medical din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Pașcani, din partea Rompak Pașcani, aceasta constând în măști chirurgicale ce sunt atât de necesare tuturor în perioada aceasta, dar mai ales medicilor.

De la începutul pandemiei și până în prezent, Rompak Pașcani a investit 110.000 lei pentru achiziționarea de echipamente medicale necesare cum ar fi măști, combinezoane, care au mers la mai multe spitale din regiune, printre care se află și Spitalul de Boli Infecțioase “Sf. Parascheva” din Iași.

“Considerăm că este responsabilitatea noastră să ne implicăm activ în comunitatea din care facem parte. Direcțiile în care acționăm sunt legate de nevoile reale ale comunității. Contribuim la dezvoltarea societății prin implicare în domeniul educației pentru a sprijini formarea tinerelor generații. În același timp susținem și proiecte din domeniul sănătății, date fiind nevoile comunității locale“, declară Cristina Hanganu, Director de Marketing & Vânzări Rompak Pașcani.

Mai multe societăți din Pașcani au fost alături de cadrele medicale, în lupta cu Covid-19 făcând donații.

  

Related posts

Pacienți transferați pentru eliberarea de paturi. Ieșenii, „rugați insistent să respecte măsurile“

Redacția

15 paturi cu sursă de oxigen, ocupate la Spitalul CF Pașcani. Unitatea medicală are nevoie de ajutorul comunității locale!

Oana Cordoneanu

Diplomele româneşti de asistent medical generalist, obţinute înainte de aderare, vor fi recunoscute în statele UE

Redacția
Încarcă...