NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Rocada directorilor de la PSA a eșuat: Dorința primarului de a-l schimba pe Prisecaru se lovește de votul PSD dat în 2009

Consiliul de Administrație al Prest Serv Apă SA s-a întrunit astăzi în ședință cu scopul de a-l schimba din funcție pe Ioan Prisecaru cu Aristotel Ștefan Katzighera. Acest lucru nu a fost posibil deoarece membrii consiliului au aflat că directorul societății de apă are contract de muncă pe perioadă nedeterminată.

 

Ioan Prisecaru are și un contract de management semnat de fostul primar al Pașcaniului, Grigore Crăciunescu.”Asupra a două proiecte de pe ordinea de zi, cele de revocare a directorului general și vacantarea postului,  nu ne-am pronunțat deoarece domnul Prisecaru are contract de muncă și de management. Le vom analiza în perioada următoare, după care ne întrunim să luăm o decizie. I-am propus directorului Prisecaru să preia funcția de director tehnic pentru o perioadă determinată de timp„, ne-a declarat Dragoș Ionescu, președintele Consiliului de Administrație de la PSA Pașcani.

  

Consiliul de Administrație ar fi dorit astăzi să vacanteze postul de director, prin revocarea din funcție al lui Prisecaru, din cauza situației financiare a societății, dar acest lucru nu a fost posbil după apariția acestor documente. La ieșirea din sediul unității Prisecaru nu a dorit să facă comentarii, până când nu îi va fi comunicată decizia consiliului.

Pentru ca actualul director să fie demis ,primarul și consilierii locali trebuie să solicite un audit asupra activității de management al directorului, iar dacă rezultatul va indica acest lucru poate fi înlocuit. Ioan Prisecaru a redevenit director al PSA în data de 14 august 2009, la capătul unui concurs organizat după bunul plac și dorința celor din PSD și PDL, care la acea vreme se aflau în alianță.   

Tot astăzi s-a analizat și situația economică a societății, despre care membrii din CA nu s-au declarat mulțumiți.”În urma a ceea ce s-a analizat astăzi s-a desprins situația nu tocmai roz a societății„, a mai declarat Dragoș Ionescu.   

Aristotel Ștefan Katzighera nu a dorit să facă declarații asupra a ceea ce trebuie să facă la PSA, dacă va prelua funcția de director.  

Precizăm faptul că societatea locală se pregătește să devină operator în municipiul Pașcani după ce consilierii au votat pentru ieșirea din ARSACIS și denunțarea contractului cu ApaVital. Prest Serv Apă nu are bugetul de venituri și cheltuiueli aprobat anul acesta de către Consiliul Local, situația unică în țară. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primarii, singurii responsabili de indexarea taxelor locale

Redacția

Bătaie de joc la adresa cetăţenilor din Blăgeşti, expropriaţi pentru a fi realizată ruta ocolitoare: Guvernul le-a înjumătăţit sumele, dar nu au primit nimic

Marius Parteni

Cetățeni amenințați că rămân fără apă. Printre datornici sunt organizațiile PSD și PNL

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site