RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Risipa! Studiu pentru un drum de acces de jumatate milion lei

Autoritatile judetene sunt gata sa dea jumatate de milion de lei pentru un simplu studiu de fezabilitate privind construirea unui drum de acces. Consiliul Judetean Iasi va demara un proiect privind studiul de fezabilitate legat de constructia drumului de acces catre o statie de sortare a deseurilor in localitatea Ruginoasa.

Totul este inclus in proiectul sistemului integrat al deseurilor, realizat cu fonduri europene in mai multe localitati din judet. Chiar si in aceste conditii, CJ este gata sa dea un munte de bani pentru un simplu studiu de fezabilitate ce tine de construirea unui drum de acces.

“Drumul de acces la statia de transfer si sortare Ruginoasa se va realiza din drumul national DN 28 A kilometrul 17+ 138 stanga, iar pentru emiterea avizului unic a fost solicitat avizul CNADNR. Avizul este valabil doi ani de la data emiterii si nu confera dreptul de executie a lucrarilor si nu se substituie autorizatiei de amplasament si executie lucrari in zona drumului national pe sectorul respectiv”, se arata in proiectul de hotarare. Construirea drumului de acces respectiv prevede si amenajarea unor benzi de accelerare/decelerare si unor podete de tip rigola. Durata de executie a proiectului este de trei luni. Documentatia a fost avizata recent intr-o sedinta a Comisiei Tehnico-Economice din cadrul Consiliului Judetean Iasi. Valoarea totala a proiectului sistemului integrat al deseurilor in judetul Iasi este de cateva zeci de milioane euro.

  

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Ședință cu reprezentanții Delgaz Grid Pașcani, la Primărie! Iluminatul public de pe Aerodrom, subiectul discuțiilor!

Răzvan Grecu

Imagini de pe șantierul terenului de rugby din zona vale! Lucrări întârziate, suprafață de joc distrusă!

Marius Parteni

Soacra lui Chirica plătește pentru spațiile din piețe de 10 ori mai puțin decât un tăran la tarabă

Redacția
Încarcă...