NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Elevii pășcăneni au șansa de a câștiga și anul acesta premii in cadrul evenimentului “Speranţe Olimpice”

Catedra de matematică a Colegiului Naţional “Mihail Sadoveanu” Paşcani vă invită să participaţi la a XIV-a ediţie a concursului interjudețean de matematică aplicată “Speranţe Olimpice”, destinat elevilor din clasele a III-a  și a VIII-a. Evenimentul se va desfăşura pe data de 8 noiembrie 2014 la sediul Colegiului “Mihail Sadoveanu”.

La concurs poate participa orice elev din clasele a III-a și a VIII-a.  Înscrierea se face pe baza listelor avizate de școala și profesorul coordonator care are obligația să asigure documentația și măsurile de protecție ale elevilor pe durata deplasării. Nu este percepută o taxă de participare, iar elevii care participă la concurs vor avea asupra lor certificatul de naștere/cartea de identitate și carnetul de elev/legitimație de elev cu viza pentru anul școlar 2014/2015.

Perioada de înscriere este 01.10.2014-05.11.2014, între orele 8:00-15:00, la sediul Colegiului Național “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

  

Proba de concurs constă într-un test cu trei probleme (o problemă de calcul și două probleme de perspicacitate) și are ca durată două ore. Pentru fiecare nivel (clasă) se vor acorda premii după cum urmează:

Premiul I -1 -2 elevi [19p -21p]

Premiul al II-lea -1 -2elevi [16p -19p]

Premiul al III-lea -1 -2elevi [13p -16p]

Mențiune -6 -10elevi [10p -13p]

Premiu special -1 -2 elevi [pentru soluții deosebite]

Premierea va fi în cărți, diplome, medalii, în funcție de numărul de participanți, rezultate și sponsorizările obținute.

VEZI AICI PROGRAMUL DE DESFĂȘURARE AL CONCURSULUI

 Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

E posibil ca elevii să nu mai primească note la toate materiile

Redacția

Preşedintele Sindicatului Învăţământ Spiru Haret: „Personalul nedidactic din sistemul de învățământ nu va beneficia de la 1 octombrie de o majorare de 12%. Este un fals grosolan!”

Oana Cordoneanu

Jurnaliști pentru câteva ore. Câțiva zeci de elevi au intrat în pielea unor redactori și prezentatori de la Actualitatea Tv

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site