NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Revelion pe platoul din fața Primăriei Pașcani, cu muzică populară, șampanie și foc de artificii

Pășcănenii care vor ieși în stradă în noaptea dintre ani vor putea sărbători cu șampanie, concert de muzică populară și foc de artificii. Asta au pregătit autoritățile locale pentru cei care vor să își petreacă Revelionul în aer liber.

  

Evenimentul va avea loc pe platoul din fața Primăriei Pașcani, începând cu ora 23.00.

Pe scenă vor urca formații și artiști de muzică populară : Grupul Jitaru, Cristi Iordăchioaia și Adriana Apostol, Maria Mazdrag, Alexandru Bârjoveanu, Marius Asmarandei, Victor Niță și un program de muzică live. Prezentatorul evenimentului va fi Samir Marcu, referent Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu”. 

Angajați ai administrației locale vor împărți pășcănenilor 700 cupe cu șampanie.  

 Suma totală  pentru această acțiune este de 40.000 lei, bani alocați din bugetul local fiind: 2.000 lei pentru șampanie, 13.000 lei sonorizare și spectacol artistic și 25.000 lei focul de artificii.

 La trecerea dintre ani va avea loc un foc de artificii ce va fi montat pe spațiul viran dintre Parchetul Pașcani și Școala ”Iordache Cantacuzino”.

 “Urez din partea Primăriei, “La Mulți Ani!” tuturor pășcănenilor. Anul care vine să vă aducă speranța unui nou început, energia necesară pentru a vă împlini toate obiectivele, ințelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii, sănătate și belșug în case”, a precizat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani.  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Covoare asfaltice de peste doua milioane lei pe drumurile din Iasi

Redacția

Ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local programată pentru marţi, 29 noiembrie

Ema Roman

Stradă închisă astăzi până la orele 16.00

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site