NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Restricţii de viteză şi tonaj pe strada Ştefan cel Mare din Paşcani

Un bătrân cere administraţiei locale să impună restricţii de viteză şi tonaj pentru autotursimele care circulă pe strada Ştefan cel Mare.

 

Omul locuieşte chiar la intersecţia  cu strada Morilor, şi spune că are de suferit din cauza şoferilor vitezomani. Pereţii de la casă i s-au crăpat, şi nici uşile nu se mai închid aşa cum trebuie.

  

Pavel Mahu are 88 de ani şi a venit în audienţe la Primărie, pentru a expune această problemă. Nu este prima dată când face acest lucru, însă mereu s-a ales doar cu promisiuni.

„Am 88 de ani, mi-a fost greu să ajung până la Primărie să vorbesc cu dumneavoastră. Cer două panouri pentru tirurile care trec pe strada unde am locuinţa. Mi-au crăpat pereţii casei, mi s-au blocat uşile. Am fost fost la Primărie, dar nu s-a făcut nimic”, a declarat bătrânul.

Problema ridicată de bătrân a fost semnalată şi în cadrul Comisiei de Organizare a Circulaţiei. Membri acesteia au stabilit ca săptămâna viitoare să instaleze în zonă indicatoare de restricţie a vitezei şi a tonajului. Rămâne de văzut dacă se va întâmpla conform promisiunilor.

 

 

Advertisements

Related posts

Consilierul Bodoașcă despre contractele reziliate de RAGCL și măsurile sociale anunțate de administrația locală!

Marius Parteni

Concurs de recrutare la Primăria Sirețel pentru ocuparea posturilor vacante de consilier juridic și referent

Oana Cordoneanu

Tarifele la gunoi au fost majorate în Târgu Frumos

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site