NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Restricții de circulație pentru mașinile de peste 7,5 tone, pe aproape întreaga rețea rutieră. DRDP Timișoara: Circulația pe timp de caniculă deformează drumurile

Reprezentanții DRDP Timișoara au anunțat că duminică și luni, respectiv în 1 și 2 august, în intervalul orar 12:00-20:00, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe întreaga rețea rutieră, exceptând județele: Harghita, Suceava și Botoșani.

Restricțiile sunt urmarea avertizărilor de caniculă emise de către Administraţia Naţională de Meteorologie. Inițial, CNAIR anunțase restricții de joi până sâmbătă.

„Măsura este adoptată pentru protejarea și conservarea sectoarelor de drum cu îmbrăcăminte bituminoasă, respectiv pentru prevenirea deformațiilor majore ireversibile (ce implică și pierderea stabilității straturilor rutiere) care pot apărea pe rețeaua  rutieră, ca efect al desfășurării traficului greu în condițiile climatice de caniculă” au transmis reprezentanții DRDP Timișoara, într-un comunicat de presă.

Măsura n

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Cîţu: Pentru anumite profesii e nevoie ca toată lumea să fie vaccinată sau cel puţin testată

Redacția

Indemnizaţia pentru mame creşte la 85% din venitul net

Redacția

Bruxellesul cere Washingtonului să securizeze aeroportul din Kabul cât timp va fi nevoie pentru evacuarea afganilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site