RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Reguli noi la cumpărăturile online

 

La 3 decembrie 2018 a intrat in vigoare noul regulament propus de Comisia Europeana in mai 2016, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune.

  

 

Europenii nu vor trebui sa se mai teama ca un site web le va bloca accesul sau ii va redirectiona doar pentru ca ei – sau cardurile lor de credit – provin dintr-o alta tara. Oriunde s-ar afla in UE, vor avea acces la bunuri si servicii online. La 3 decembrie 2018 va intra in vigoare noul regulament propus de Comisia Europeana in mai 2016, care elimina geoblocarea nejustificata in mediul online in intreaga Uniune.

Europenii nu vor trebui sa se mai teama ca un site web le va bloca accesul sau ii va redirectiona doar pentru ca ei – sau cardurile lor de credit – provin dintr-o alta tara. Oriunde s-ar afla in UE, vor avea acces la bunuri si servicii online.

„In 2015, 63 % dintre site-uri nu permiteau efectuarea de achizitii dintr-o alta tara a UE. Prin urmare, aproape doua treimi dintre consumatorii care doreau sa faca cumparaturi online intr-o alta tara nu puteau sa faca acest lucru. La data de 3 decembrie punem capat acestei practici. Ne dorim o Europa fara bariere, fapt ce presupune, printre altele, eliminarea barierelor din calea comertului online.

continuare pe www.bzi.ro

 

Related posts

Curs valutar: ce se intampla ASTAZI cu LEUL ROMANESC

Redacția

Oferta locurilor de muncă în perioada 27.07.2016 – 03.08.2016

Teona Gherasim

Ford România iese din Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile de la 1 aprilie

Redacția
Încarcă...