RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Realizatoarea tv Mihaela Spiridon s-a înscris în PNL

Mihaela Spiridon, realizatoare tv și comentator al evenimentelor politice, economice și sociale din municipiu, s-a înscris ieri în filiala locală a Partidului Național Liberal. Adeziunea sa a fost prezentată în ședința Biroului Politic Local, iar în urma votului a fost admisă în rândul liberalilor.

  

Mihaela Spiridon are 37 de ani și este realizator tv la Bit TV, profesor de religie la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” și președinte al Asociației Șansa 2010.

“Ieri am semnat o adeziune de membru și m-am înscris în organizația PNL Pașcani. Este vorba de o hotărâre personală, care nu are legătură cu nici unul din domeniile în care activez. Deontologia profesională nu îmi permite mai ales din postura de realizator de emisiuni tv să favorizez vreun candidat care s-a înscris în cursa pentru viitoarele alegeri, motiv pentru care urmează fie să renunț la activitatea mea în televiziune, fie să îmi rezerv dreptul de a fi doar membru al acestei organizații politice, fără a mă implica activ  în alegerile care se apropie. Menționez că nu am făcut nicio declarație publică și nu doresc să prejudiciez imaginea televiziunii Bit tv sau a formațiunii politice din care fac parte, încălcând deontologia profesională, așadar atunci când voi hotărî poziția mea în legătură cu aceasta situație, fie că voi alege să mă implic declarat în viața politică sau să îmi păstrez postura de realizator tv, voi comunica presei aceste informații”, a declarat Mihaela Spiridon. 

Din spusele celor prezenți la ședința liberalilor, aceasta a fost primită cu entuziasm de membrii PNL, mai ales că și-a justificat gestul prin faptul că dorește să-l susțină pe Marius Pintilie să ajungă primar.

În cursul ședinței de ieri au mai fost supuse la vot și alte adeziuni, una dintre ele fiind respinsă. Este vorba despre cea a fostului membru al PDL Pașcani, Mugurel Ciurlică.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Consilierul Olariu a rămas cu propunerile și postările! Pășcănenii cu problemele

Marius Parteni

Ora 15.00 Pașcani, alegeri parlamentare. Prezența la urne: 15,68%

Redacția

(P) Traian Băsescu: „Știu toată bucătăria internă a Uniunii Europene!“

Redacția
Încarcă...