RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Tătăruși: anunț important pentru contribuabili! (DOC)

Primarul comunei Tătăruși, Costel Iosub, a decis să vină în ajutorul cetățenilor, printr-o acțiune care se desfășoară de câțiva ani. Mai mulți funcționari publici vor merge în satele arondate, după un program stabilit, pentru ca locuitorii să poată completa Registrul Agricol pe 2016.

Mai mult, aceștia pot plăti și taxele și impozitele locale. Cei care le plătesc până pe 31 martie, vor beneficia de o bonificație de 10%. Prin această acțiune, funcționarii publici din Primărie vin în ajutorul cetățenilor pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să sa se deplaseze kilometri întregi până la Primăria Tătăruși. Evenimentul se desfășoară în școlile și Căminele Culturale din satele arondate. Prima zi a acțiunii este luni, 1 februarie, la Școala Iorcani. Va continua până pe 12 februarie, cu satele Uda, Vâlcica, Pietrosu și Tătăruși.  Evenimentul se desfășoară în școlile și Căminele Culturale din satele arondate.

  

 Cetățenii comunei Tătăruși care dețin atestate de producător agricol și carnete de comercializare a produselor din sectorul agricol se pot prezenta la Compartimentul Agricol în vederea depunerii acestora pe anul 2015, și totodată pot depune cerere pentru atestatul din 2016.

Click aici pentru a vedea programul din localitățile unde vor ajunge funcționarii Primăriei Tătăruși.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Întreruperi ale apei astăzi și mâine, în comuna Miroslovești

Redacția

Doi bărbați riscă închisoare după ce au fost surprinși băuți la volan!

Răzvan Grecu

Abonații AKTA recepționează de astăzi, în tot județul Iași, programul Actualitatea TV în sistem digital!

Redacția
Încarcă...