NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Primăria Tătăruși: anunț important pentru contribuabili! (DOC)

Primarul comunei Tătăruși, Costel Iosub, a decis să vină în ajutorul cetățenilor, printr-o acțiune care se desfășoară de câțiva ani. Mai mulți funcționari publici vor merge în satele arondate, după un program stabilit, pentru ca locuitorii să poată completa Registrul Agricol pe 2016.

Mai mult, aceștia pot plăti și taxele și impozitele locale. Cei care le plătesc până pe 31 martie, vor beneficia de o bonificație de 10%. Prin această acțiune, funcționarii publici din Primărie vin în ajutorul cetățenilor pentru ca aceștia să nu fie nevoiți să sa se deplaseze kilometri întregi până la Primăria Tătăruși. Evenimentul se desfășoară în școlile și Căminele Culturale din satele arondate. Prima zi a acțiunii este luni, 1 februarie, la Școala Iorcani. Va continua până pe 12 februarie, cu satele Uda, Vâlcica, Pietrosu și Tătăruși.  Evenimentul se desfășoară în școlile și Căminele Culturale din satele arondate.

  

 Cetățenii comunei Tătăruși care dețin atestate de producător agricol și carnete de comercializare a produselor din sectorul agricol se pot prezenta la Compartimentul Agricol în vederea depunerii acestora pe anul 2015, și totodată pot depune cerere pentru atestatul din 2016.

Click aici pentru a vedea programul din localitățile unde vor ajunge funcționarii Primăriei Tătăruși.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Primăriile din Lespezi și Moțca au viceprimari, după validarea mandatelor!

Marius Parteni

A incendiat casa lăsată moștenire de bunici unei alte persoane

Oana Cordoneanu

Apă și canalizare de 7 milioane lei în comuna Ruginoasa

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site