RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reacțiile lui Ciucă și Ciolacu, după huiduielile de la Iași. Ce mesaje le-au adresat românilor

Șeful PSD și-a începutul discursul de la Focșani referindu-se la momentul din aceeași zi în care a fost huiduit și arătând că speră să înţelegem rostul şi privilegiul pe care îl avem astăzi. Premierul a susținut că „prin ură şi critică nejustificat” nu se poate construi.

Premierul și șeful PSD au vizitat mai multe orașe FOTO Inquam Photos

Premierul și șeful PSD au vizitat mai multe orașe FOTO Inquam Photos

„Mă bucur şi sunt emoţionat să revin la Focşani, unde domnitorul Alexandru Ioan Cuza avea să ridice gărzile de la hotarele dintre români. Astăzi celebrăm Ziua Unirii Principatelor Române, un moment istoric care a deschis calea emancipării şi modernizării statului român. Unirea este legată de Focşani şi de Milcovul care separa cele două principate române, Moldova şi Muntenia. Despărţit în două de un braţ al Milcovului, oraşul întruchipa, în acea vreme, situaţia celor două principate române”, a afirmat premierul României într-o vizită la Focșani.

  

Ciucă: Nu poţi să construieşti nimic prin ură şi critică nejustificată

  Liderul PNL a arătat că „nu poţi să construieşti nimic prin ură şi critică nejustificată,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ilie Bolojan a rămas fără permis de conducere

Redacția

Un milion de euro pentru susţinerea cadrelor didactice din învăţământul în limbă germană / Peste 900 de profesori şi educatori vor putea să beneficieze astfel de aceste indemnizaţii

Redacția

Angajații Institutului Național de Statistică protestează miercuri la sediile PNL și PSD, din cauza „situației salariale discriminatorii”

Redacția
Încarcă...