RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reacţii virulente la Moscova după ce Biden a autorizat Ucraina să lovească ţinte în Rusia pentru a apăra Harkovul / Medvedev a vorbit din nou despre posibilitatea ca Rusia să folosească arme nucleare tactice

Mai mulţi înalţi oficiali ruşi au avut reacţii virulente vineri, după ce un responsabil american a indicat joi că preşedintele american Joe Biden a dat în sfârşit undă verde Ucrainei să lovească ţinte pe teritoriul rus, lângă oraşul Harkov (nord-estul Ucrainei), în anumite condiţii. Totodată, armata rusă a revendicat noi victorii pe front, transmite Agerpres.

Şeful comisiei de apărare a Dumei de Stat: Rusia va riposta în mod asimetric

Rusia va riposta în mod asimetric la atacurile ucrainene asupra teritoriului său cu arme furnizate de Statele Unite, a declarat vineri Andrei Kartapolov, şeful comisiei de apărare a Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului rus), citat de agenţia de presă RIA, informează Reuters.

Kartapolov a adăugat că decizia lui Biden de a permite lovituri limitate în interiorul Rusiei cu arme americane nu va afecta operaţiunea militară a Rusiei în Ucraina.

  

Medvedev: Nici intimidare, nici cacealma când vine vorba despre posibilitatea ca Rusia să folosească arme nucleare tactice

La rândul său, vicepreşedintele Consiliului Securităţii Rusiei, Dmitri Medvedev, a declarat vineri că Rusia nu a blufat atunci când a vorbit despre posibilitatea de a folosi arme nucleare tactice împotriva Ucrainei şi că conflictul său cu Occidentul ar putea escalada într-un război total.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Primele întâlniri ale lui Iohannis din 2024

Redacția

Premierul Ciucă nu-l demite pe Florin Roman. „Există organe abilitate care vor decide dacă a plagiat“ | SURSE

Redacția

Formula 1: Charles Leclerc, pole-position în MP din Singapore – Rezultat modest pentru Max Verstappen

Redacția
Încarcă...