NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Reacții politice după moartea Reginei Elisabeta

Liderii politici din România au reacționat după moartea Reginei Elisabeta. Marcel Ciolacu și Cătălin Drulă sunt printre cei care au transmis condoleanțe familiei regale și poporului britanic.

ciolacu

Marcel Ciolacu a fost primul lider român care a reacționat FOTO Arhivă

Majestatea Sa Regina Elisabeta a II-a a construit punţi între naţiuni pentru generaţiile viitoare, a declarat joi seara preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, lider al PSD.

  

El a postat pe Twitter un mesaj în limba engleză, în care spune că „a aflat cu profundă tristeţe” despre decesul Reginei Elisabeta a II-a şi a transmis condoleanţe Familiei Regale şi cetăţenilor din Regatul britanic. „Majestatea Sa Regina Elisabeta a construit punţi între naţiuni şi oameni care vor rămâne pentru generaţiile ce vin“, a subliniat Marcel Ciolacu.

Advertisements
Advertisements

Și președintele USR, Cătălin Drulă, a avut o reacție promptă. „Condoleanţele noastre merg către familia regală şi întregul popor al Marii Britanii. Regina Elisabeta a II-a va rămâne în amintirea întregii lumi drept un simbol al demnităţii şi stabilităţii.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

OFICIAL Marius Șumudică nu mai este antrenorul echipei CFR Cluj

Redacția

Ministrul Educației spune că ar trebui ca la Evaluarea Națională 2023 toate lucrările elevilor să fie corectate digitalizat

Redacția

Ministerul de Externe avertizează cetățenii români cu privire la căderile masive de zăpadă și vântul puternic din Serbia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site