NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Președintele Iohannis și premierul Ciucă, mesaje de condoleanțe la moartea Reginei Elisabeta

Mesajul președintelui Klaus Iohannis:

”Sincere condoleanțe la trecerea în neființă a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății Sale, care s-a întins pe parcursul a 7 decenii, a modelat istoria modernă și este un simbol excepțional al loialității și al angajamentului față de serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic și de Familia Regală”.

Mesajul premierului Nicolae Ciucă:

România se alătură poporului britanic și Familiei Regale Britanice în doliul pricinuit de pierderea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a.

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este normală în perioada alegerilor.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Copil căzut din telescaun, a fost chemat elicopterul SMURD

Redacția

Rusia susține că nu este mulțumită de un răspuns colectiv al Uniunii Europene privind garanțiile de securitate și cere ca fiecare țară să răspundă separat

Redacția

Ce spune Ludovic Orban despre data numirii noului ministru al Finanţelor. Noua variantă, încă neagreată în partid

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site