RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primăria Sectorului 1, amendă de 475.000 de lei pentru societatea Central District 4 Elemente care a defrișat ilegal 47 de arbori pentru proiectul imobiliar „Lagoon City”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, anunță că un dezvoltator imobiliar a fost amendat de Poliția Locală cu 475.000 de lei, pentru că a defrișat ilegal 47 de arbori. Potrivit surselor G4Media, amenda a primit-o societatea Central District 4 Elemente, pentru proiectul „Lagoon City”, realizat în nordul Sectorului 1, pe strada Coralilor (foto sus).

Firma Central District 4 Elemente e controlată de familia Azoiței, mai precis de omul de afaceri Lucian Azoitei care are și calitate de administrator, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

„În goana după profit rapid, unii dintre dezvoltatorii imobiliari încalcă flagrant legislația de urbanism și mediu. Poliția Locală Sector 1-Compartiment Protecția Mediului a dat ieri o amendă record, în cuantum de 475.000 lei, pentru defrișarea ilegală a 47 de arbori”, a transmis primarul Clotilde Armand.

Poliția Locală a Sectorului 1 a aplicat amenda maximă prevăzută de lege: 10.000 lei/arbore defrișat ilegal.

  

„La această sumă s-a adăugat o altă sancțiune contravențională, în cuantum de 5.000 lei, pentru neasigurarea s

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un transport de vehicule germane de luptă pentru infanterie Marder este în drum spre Ucraina, anunță ministrul german al Apărării

Redacția

Fost deputat PNL, ironii la adresa lui Orban: Ar fi trist ca un fost preşedinte PNL să fie pus în situaţia de a nu întruni pragul minim pentru candidatură

Redacția

Kievul salută votul favorabil al Chinei pentru o rezoluţie a ONU care menţionează „agresiunea” rusă împotriva Ucrainei

Redacția
Încarcă...