NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iohannis, după moartea Reginei Elisabeta: A modelat istoria modernă

Președintele României a transmis condoleanțe familiei regale a Marii Britanii după moartea Reginei Elisabeta a II-a, șeful statului apreciind rolul acesteia în serviciul public al englezilor.

Declaraţii Ursula Von Der Leyen - Klaus Iohannis - 3 mar 2022 / FOTO Inquam Photos / George Călin

Klaus Iohannis a apreciat contribuția reginei în istoria contemporană FOTO Presidency

Sincere condoleanțe pentru moartea Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a. Domnia Majestății Sale, care se întinde pe 7 decenii, a modelat istoria modernă și este un simbol excepțional al loialității și angajamentului față de serviciul public. Românii sunt alături de poporul britanic și de familia regală”, se arată în mesajul transmis pe Twitter, de șeful statului.

  

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit la 96 de ani, înconjurată de familie, la Castelul Balmoral, care a fost de mult timp unul dintre locurile preferate ale suveranei.

Advertisements

Regina a murit în liniște la Balmoral, în această după-amiază. Regele şi Regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, arată anunţul.

Advertisements

Astăzi, în afara porților Palatului Balmoralului,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ucraina acuză armata rusă că a incendiat culturi întregi de cereale

Redacția

Ciolacu, despre USR PLUS: Şi cu moţiunea în plen, şi cu sufletul la guvernare! Nu le place să audă ceea ce susţin că o să voteze

Redacția

Eroul uitat care îşi doarme somnul de veci în epava avionului cu care s-a prăbuşit în Apuseni. Momente emoţionante la 28 de ani de la tragedie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site