RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

RĂZBOI în Israel: Joe Biden spune că Netanyahu „face Israelului mai mult rău decât bine” / Mii de persoane au manifestat la Tel Aviv

Biden spune că Netanyahu „face Israelului mai mult rău decât bine”

Preşedintele Joe Biden a declarat, sâmbătă, că premierul israelian Benjamin Netanyahu „face mai mult rău decât bine Israelului” prin modul în care a condus războiul din Gaza şi a făcut, de asemenea, remarci ambigue cu privire la chestiunea unei „linii roşii” care să fie trasată de americani, relatează AFP.

„El are dreptul să apere Israelul, dreptul de a continua să atace Hamas. Dar trebuie să acorde mai multă atenţie vieţilor nevinovate care se pierd ca urmare a acţiunilor sale”, a spus preşedintele american într-un interviu acordat MSNBC, adăugând: „În opinia mea, face mai mult rău decât bine Israelului”.

În timpul interviului, Joe Biden a fost întrebat despre existenţa unei „linii roşii” pe care Israelul nu ar trebui să o depăşească în ofensiva sa, iar jurnalistul l-a întrebat în special dacă o ofensivă israeliană masivă la Rafah, în sudul teritoriului palestinian, ar fi una dintre ele.

  

„Este o linie roşie”, a spus democratul în vârstă de 81 de ani, care a adăugat imediat: „Nu voi abandona niciodată Israelul. Apărarea Israelului rămâne extrem de importantă. Nu există o linie roşie în care să vreau să opresc total livrările de arme”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Putin nu-și mai ascunde ambițiile: ”Fostul teritoriu URSS este teritoriu rus”

Redacția

Moscova obligă toți locuitorii care lucrează direct cu publicul să se vaccineze anti-Covid

Redacția

Un ofițer de poliție din Phoenix aleargă cinci km în onoarea ofițerului cu origini române Tyler Moldovan

Redacția
Încarcă...