RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Peste 36 de tone de alimente și medicamente au ajuns în orașele asediate din Ucraina, după ce opt din nouă coridoare umanitare au funcționat joi

Opt din nouă coridoare de evacuare au funcționat, joi, conform planului, anunță Kievul Opt din cele nouă coridoare de evacuare convenite au funcționat conform acordului joi, 17 martie, inclusiv unul din Mariupol, anunță guvernul ucrainean.

Vicepremierul ucrainean Irina Vereșciuk a declarat că aproape 800 de mașini private au părăsit Mariupol joi, cu peste 2.000 de oameni care au trecut prin teritoriul ocupat de Rusia până în orașul Zaporojie în timpul serii, relatează CNN.

În același timp, 36 de tone de alimente și medicamente au fost livrate orașelor Hostomel și Bucha, la nord-vest de Kiev, precum și în trei sate din nord-estul capitalei, zone în care s-au înregistrat unele dintre cele mai grave tiruri de artilerie și rachete rusești. Un coridor planificat, între Harkov și Vovchansk, aproape de granița cu Rusia, nu a funcționat din cauza bombardamentelor forțelor ruse, a mai precizat Vereșciuk.

Un fost oligarh rus se plânge că a ajuns să trăiască la Londra din 2500 de lire lunar după sancțiunile impuse Rusiei: „Am fost în stare de șoc”

  

18 Mar, 05:24 | Știri externe

Orașul Harkiv, înecat într-un nor de fum dens după ce rușii au bombardat o piață uriașă

18 Mar, 04:04 | Știri externe

Fostul premier bulgar Boiko Borisov a fost reținut de poliție. El e vizat într-un dosar al Parchetului European, condus de Kovesi

18 Mar, 03:04 | Știri externe

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

FINANCIAL TIMES: Persistența inflației în Franța și Spania reduce șansele relaxării politicii monetare

Redacția

Chirie imensă cerută pentru o garsonieră minusculă. În ce oraș se află locuința cu baie și bucătărie în aceeași cameră

Redacția

Criminalii de război din Ucraina, identificați cu cele mai moderne tehnologii

Redacția
Încarcă...