RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Rareş Hopincă și Adrian Vigheciu sunt candidații Coaliției la Sectoarele 5 și 2

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că prefectul Capitalei, Rareș Hopincă, a fost desemnat candidatul Coaliției la Primăria Sectorului 2, iar consilierul general Adrian Vigheciu la Sectorul 5.

Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei Foto: Arhivă

Marcel Ciolacu: Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei Foto: Arhivă

Rareş Hopincă la Sectorul 5 şi Adrian Vigheciu la Sectorul 2”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, adăugând că „așa au hotărât organizațiile. Este o decizie politică. Atributul nostru este de a lua decizii politice”.

  

Întrebat cu privire la declarațiile candidatului Coaliției PSD şi PNL pentru Primăria Capitalei, Cătalin Cîrstoiu, care a afirmat că el va alege primele poziții de pe lista PSD – PNL la Consiliul General din București, Ciolacu a răspuns că: „Au o discuție cu Gabriela Firea și cu Sebastian Burduja cum este normal să facă o listă de specialiști pentru Primăria Generală a Capitalei”

Eu cred că domnul Cîrstoiu va fi primarul general al Capitalei, după ce bucureștenii îl vor vota. Vă rog eu, nu vreau să vă răspund nici la sondaje, nici la scenarii, nici la AUR. Eu v-am spus, și atributul meu este să vă comunic ce am hotărât cu colegii mei”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Turiștii români povestesc modul în care au resimțit aglomerarea de la intrarea în Grecia

Redacția

Ultima ofertă prezentată de Ciucă profesorilor. Sindicatele, așteptate să anunțe luni dimineața dacă încheie greva

Redacția

Motivare. Cum explică magistrații CCR repunerea în plată a pensiilor speciale ale parlamentarilor. Rămâne o ușă deschisă pentru noi beneficiari

Redacția
Încarcă...