NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL cumpără utilaje pentru a face lucrări mai ieftine

RAGCL Paşcani  investeşte în utilaje pentru a reduce cheltuielile din chirii şi a creşte productivitatea muncii.  În acest sens, pentru a evita ca unele lucrări să fie făcute cu utilaje închiriate sau chiar să fie contractate unui alt agent economic, regia a luat deciza de a achiziţiona un buldoexcavator. Utilajul este unul de tip second hand.

 

 

“Am luat decizia să achiziţionăm un buldoexcavator şi la recomandarea inspectorilor Curţii de Conturi Iaşi. În perioada 2015 – 2016, pentru lucrările pe care le-am făcut, noi am plătit doar chiria utilajului, aproximativ  20.000 lei.  Astfel, am decis să facem această achiziţie. Am găsit o variantă convenabilă, vom face plata în rate, în jur de şase rate. Noi am găsit un utilaj cu preţul sub 60.000 lei.  Utilajul şi-ar amortiza valoarea, cât am cheltui cu chiria în trei ani de zile”, a declarat Gelu Nedelcu, director RAGCL Paşcani.

Intenţiile şefilor RAGCL nu se opresc aici. Conducerea regiei are în plan să achiziţioneze o maşină de debitat asfalt, un compactor manual şi un camion.

“Suntem în discuţii cu compania Prest Serv Apa să achiziţionăm de la ei o maşină de debitat asfalt, am mai dori un compactor manual, şi nu în ultimul rând, un camion de trei tone jumătate, pentru a căra molozul. Acum avem o Dacia Pick Up care e veche şi pe care o tot sudăm. Sperăm ca luna viitoare să achiziţionăm cu astfel de camion care ajunge la 5000-6500 euro. Aceste utilaje sunt prinse în planul de investiţii, există rapoarte de necesitate. Nu cumpărăm doar pentru a avea, ci să reducem cheltuielile şi să creştem productivitatea muncii, a mai completat directorul RAGCL”, a mai completat Gelu Nedelcu.

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Asfaltări aproape de final la Lespezi! Pe Heci – Probota s-a turnat astăzi stratul final

Marius Parteni

S-a stabilit când va avea loc loteria fiscală din februarie

Redacția

Cetățeni iresponsabili: Gunoiul aruncat pe geam, sursa unui focar de infecție în zona Vatra

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site