NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Qatar a cumpărat cu zeci de milioane de dolari vedete internaționale pentru a spăla imaginea Campionatului Mondial de Fotbal

Controversele legate de situația sumbră a drepturilor omului în Qatar, în special acuzațiile de exploatare a muncitorilor imigranți și persecutarea membrilor comunității LGBTQ, au umbrit Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, scrie revista Time. Cu toate acestea, unele personalități din lumea divertismentului nu s-au ferit să participe la ceremonia de deschidere, ceea ce a atras criticile celor care spun că vedetele au acceptat sume mari de bani din partea unui regim opresiv.

Înainte de primul fluier de la meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Qatar, câștigătorul premiului Oscar Morgan Freeman a făcut o apariție surprinzătoare pe stadionul Al Bayt. Actorul american a narat ceremonia alături de ambasadorul Cupei Mondiale FIFA și starul qatarez de YouTube, Ghanim Al Mufatah. „Ne-am strâns aici ca un singur mare trib”, a spus Freeman.

Advertisements

Cântărețul de K-pop (pop sud-coreean), Jung Kook, din trupa BTS, a fost și el printre cei mai de seamă artiști care au luat parte la ceremonia de deschidere. El a cântat „Dreamers”, o melodie care face parte din coloana sonoră a Cupei Mondiale din 2022, în fața unei audiențe de 60.000 de fani veniți la stadion și a unei mari părți din cei 5 miliarde de telespectatori care vor urmări cel mai probabil campionatul la TV sau online.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Ministerul Sănătăţii, de Ziua Donatorilor de Celule Stem: 86.350 de cetăţeni, în Registrul Donatorilor/ În acest an s-au înscris 3.649 donatori/ 366 de pacienţi au fost transplantaţi cu celule stem de la donatori neînrudiţi, 35 aşteaptă donator

Redacția

Camera Deputaţilor/Moţiunea simplă împotriva lui Lucian Bode – votată miercuri

Redacția

Coronavirusul loveşte și la fostul Sidex Galați – Tot personalul TESA va intra în șomaj tehnic

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site