RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Putin este mulțumit de războiul din Ucraina: „Totul se desfăşoară conform planului”

Vladimir Putin a declarat pentru un post de televiziune din Rusia că este mulțumit de ceea ce numește el „operațiunea militară specială” din Ucraina și spune că „totul se desfășoară conform planului Ministerului Apărării şi Statului Major”.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat speranţa că soldaţii ruşi vor obţine şi alte victorii după cele revendicate de Moscova în această săptămână la Soledar.

Dinamica este pozitivă. Totul se desfăşoară conform planului Ministerului Apărării şi Statului Major. Şi sper că luptătorii noştri ne vor da încă o dată satisfacţie prin rezultatele lor militare”, a declarat Putin pentru postul de televiziune public Rossiya-1, citat de Agerpres.

Probleme grave în sistemul de sănătate britanic. Femeie cu demență tratată timp de trei zile pe holul unui spital

  

15 Jan, 22:29 | Știri externe

Advertisements

Ce mesaj a primit o badantă româncă de la fiul bătrânei pe care o îngrijea: „Ai făcut foarte multe lucruri pe care nu le voi uita” Fragmente dintr-o rachetă rusească lansată asupra Ucrainei au căzut în Republica Moldova. Ce spune Maia Sandu

15 Jan, 11:57 | Știri externe

Armatele rusă şi ucraineană revendicau vineri fiecare controlul asupra oraşului Soledar din estul Ucrainei, ce împreună cu oraşul învecinat Bahmut este scena unor lupte crâncene, descrise de un consilier al preşedintelui ucrainean Volodimir Zelenski drept cele mai sângeroase de la începutul invaziei ruse.

Situația economică a Ucrainei, peste așteptări

Advertisements

Situaţia în economie este stabilă,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Vladimir Putin: „Occidentul este pe cale de a eșua, viitorul este în Asia”

Redacția

ANALIZĂ | Tatiana Stanovaya și ”GULAGUL DIGITAL” al lui Vladimir Putin: ”Nu exiști dacă nu ești în sistem, guvernul implementează moartea socială”

Redacția

Vladimir Putin ar fi cumpărat cel mai mare APARTAMENT din Rusia pentru iubita sa, gimnasta Alina Kabaeva

Redacția
Încarcă...