RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

PSD și patriotismul economic: 7% din parlamentari au „mașina națională“

Promotori ai patriotismului economic inclusiv în materie de autoturisme, social-democrații sunt încă în număr mic posesori de mașini autohtone, dar promit să treacă treptat pe autovehicule fabricate în România.

Șeful PSD a apărut de săptămâna trecută la Guvern cu o Dacia Duster FOTO gov.ro

Șeful PSD a apărut de săptămâna trecută la Guvern cu o Dacia Duster FOTO gov.ro

În urmă cu patru luni, PSD lansa campania „Cumpără românește”, pentru încurajarea produselor autohtone din numeroase domenii, de la cel agroalimentar la diferite ramuri de producție. Săptămâna trecută, premierul Marcel Ciolacu vizita platforma industrială Dacia, de la Mioveni, precizând după prezentarea modelelor și un test drive că de acum înainte atât el, cât și ceilalți membri ai Guvernului vor folosi doar Dacii. A doua zi, premierul a și venit la muncă într-o Dacia Duster.

  

Și colegii de partid au dat startul la mesaje privind campania „Cumpără românește”, încurajând achiziționarea de mașini fabricate în țară, cum e cazul Dacia. Mesaje de susținere a campaniei și îndemnuri privind achiziția de mașini produse în România au venit rând pe rând de la parlamentari ca Mirela Adomnicăi, Mihai Fifor, Marius Humelnicu, Bogdan Matei, Daniel Suciu, Robert Cazanciuc, dar și de la alți social-democrați, cum sunt Victor Negrescu (europarlamentar) sau Adrian Vigheciu (consilier general).

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Oficial ungar: În România a încetat situația avantajoasă pentru maghiari, cea a participării UDMR la guvernare

Redacția

Inundații în Suceava, după o ploaie cu grindină

Redacția

Ministrul Turismului vede în amenajarea plajelor cea mai urgentă problemă de pe litoral: ”Ştiu că, în principiu, nu poţi folosi un bun, decât dacă îl ai în administrare”

Redacția
Încarcă...