RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Promovarea Irinei Jitaru din referent în consilier juridic, fără concurs, va fi verificată de primar

Articolul publicat de NewsPascani.com, săptămâna trecută, în care se arăta că secretarul Irina Jitaru a fost avansată ilegal din funcția de referent în cea de consilier juridic, nu a rămas fără ecou. Astăzi la o întrebare adresată de un reporter al publicației pe acest subiect, Marius Pintilie, primarul Muncipiului Pașcani, a explicat că a citit articolul și că va verifica speța în perioada următoare.

„Am citit articolul dumneavoastră, nu am avut timp să fac demersul ăsta. Am văzut că ați primit răspunsuri de la compartimente legate de informarea publică pe care ați solicitat-o. Sincer să vă spun a fost ședința de Consiliu Local, a fost sfârșit de lună, a fost o perioadă chiar aglomerată, dar în perioada următoare o să încercăm să vedem dacă sunt probleme acolo. Pentru oricine, dacă are suspiciuni legate de oricare salariat al Primăriei, nu aș merge neapărat pe o persoană anume, este oricând liber să facă sesizări sau să facă cereri de informare. Stăm la dispoziție, pentru toată lumea, cu informații care sunt în Primăria Pașcani,” a declarat primarul Marius Pintilie.

Conform unor informații neoficiale din Primărie, în situația Irinei Jitaru se mai află alți 4 funcționari publici care au avansat din funcția de referent, în funcția de consilier, fără a susține un examen de promovare așa cum prevede legea.

Related posts

Primarul Pintilie face apel pentru colectarea selectivă a gunoiului! ”Cantitatea selectată este de 1%, trebuie să ajungem la peste 50%”

Oana Cordoneanu

Cum se va merge la biserică din 15 mai: Acces limitat, cu respectarea distanței între persoane, nu se sărută icoane

Redacția

Zgomote deranjante în zona Vatra, din cauza unor dispozitive folosite împotriva dăunătorilor!

Marius Parteni
Încarcă...