NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Pintilie a anunțat că o va acționa în justiție pe femeia care susținea că a fost bruscată la audiențele de săptămâna trecută!

Femeia care și-a turnat diluant în cap la audiențele de săptămâna trecută, și a declarat mai apoi că primarul Marius Pintilie a agresat-o fizic, va fi dată în judecată de către edilul șef. Anunțul a fost făcut în ședința de Consiliu Local de ieri, când femeia a fost prezentă alături de alți comercianți din Piața Vale pentru a solicita să fie relocați cu afacerile în altă zonă a pieței.

Astăzi, în conferința de presă săptămânală, primarul Marius Pintilie a explicat că nu poate permite nimănui să facă acuze mincinoase la adresa sa, deoarece este o persoană publică care a muncit ani de zile pentru a demonstra că este o persoană civilizată și bine intenționată.

„Pentru că a făcut o declarație mincinoasă! A spus că am pus mâna pe ea, că i-am pus mâna în gât, că am împins-o, ceva de genul acesta. O agresiune fizică. Eu nu am atins-o pe doamna respectivă, deci este o minciună. Eu nu-mi permit ca cineva să spună minciuni despre mine. Sunt o persoană publică și am muncit ani de zile ca să înțeleagă lumea că sunt o persoană civilizată și bine intenționată. Nu accept ca cineva chiar să arunce așa, întâmplător, cu acuzații care nu sunt adevărate,” a explicat primarul Marius Pintilie.

Situația conflictuală vine după ce edilul șef a decis ca cei care ocupă spațiul de protecție, pe care Inspectoratul pentru Situații de Urgență l-a delimitat în piața din vale, să fie amendați de polițiștii locali dacă nu evacuează zona. Femeia respectivă se află, alături de alți câțiva comercianți, în situația de a ocupa fără contract de închiriere tocmai acea zonă de protecție,locație pe care nu vrea să o părăsească, pe motiv că Primăria nu-i asigură un nou loc pentru ași desfășura activitatea.

  

Advertisements

Related posts

EcoSalubritate a acționat în judecată Primăria. Suma cerută poate destabiliza bugetul Pașcaniului!

Răzvan Grecu

Peste 2,5 milioane de persoane au tranzitat frontiera în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

PĂȘCĂNENII S-AU SĂTURAT SĂ FIE ROBI. PRIMARUL ȘI CONSILIERII EXECUTAȚI PENTRU CĂ ȚIN PARTEA APAVITAL (VIDEO)

Redacția
Încarcă...