NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Proiecte noi pentru refacerea drumurilor în comuna Tătăruși

O autoritate locala din judetul Iasi a demarat o procedura privind modernizarea unor drumuri comunale. Primaria comunei Tatarusi a scos la licitatie un proiect pentru refacerea arterelor din localitate, valoarea intregului proiect fiind estimata la circa 6,4 milioane de lei.

Procedura a fost atribuita intr-un final societatii Eky-Sam SRL Targu Frumos pentru 5,9 milioane de lei. Oferta firmei din Targu Frumos a fost acceptata in detrimentul altor doua societati care s-au inscris initial la licitatia cu pricina.

“Contractul consta in executia lucrarilor de drumuri pentru obiectivul de investitie inclus in cadrul proiectului «modernizare drumuri comunale in localitatea Tatarusi, judetul Iasi». Criteriul de atribuire a constat in oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic”, se arata in anuntul de atribuire a procedurii. Aceeasi autoritate locala a organizat o licitatie privind proiectarea si executia unor lucrari legate de alimentarea cu apa in localitate. Din trei oferte depuse a fost aleasa cea a firmei Constructii Hidrotehnice SA pentru 6,4 milioane de lei. Proiectul a fost derulat cu scandal, dupa ce s-au depus mai multe contestatii, procedura fiind reluata abia dupa o decizie a Curtii de Apel.

sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 {module Afis – Vali Craciunescu}

 

 

 

Advertisements

Related posts

Festivalul de Datini “Alexandru Vasiliu – Tătăruși” (Galerie Foto și Video)

Marius Parteni

Bani pentru drumurile calamitate

Redacția

Tătăruși: Cadouri din partea Primăriei pentru copii de 1 iunie

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site