NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Lucrări de 4 milioane euro recepționate la Moțca. Fenechiu invitat la inaugurarea investiției pe care a susținut-o

Eveniment important astăzi pentru locuitorii comunei Moțca. Oficialități locale și județene au participat la recepția finală a investiției înființarea rețea de „Canalizare și Stație de Epurare pentru satele Moțca și Boureni”. 

La eveniment au participat deputatul Relu Fenechiu – președintele PNL Iași, alături de reprezentanți din Pașcani și Moțca. Serioja Hobincă, edilul localității care beneficiază de acest proiect, a invitat la acest moment festiv și pe fostul primar al localității din perioada 2004 – 2008 și alți factori de răspundere din comună care au contribuit la realizarea acestei investiții.

Șefii executivului din Moțca au apreciat faptul că această investiție nu se putea realiza fără sprijinul deputatului Relu Fenechiu.

  

În fața acestor elogii deputatul Fenechiu a lăsat să se înțeleagă că responsabilitatea unui politician este aceea de a face ceea ce trebuie pentru comunitate.”Să le dăm oamenilor ceea ce trebuie. Satul românesc cunoaște o bună dezvoltare, dar mai avem multe de realizat. Domnul Cristian Adomniței, președintele Consliului Județean Iași, și-a propus ca până în 2018 toate comunitățile să beneficieze de servicii de apă și canal. Eu cred că mai sunt două probleme ce trebuie rezolvate: Sănătatea și Educația„, a declarat deputatul Relu Fenechiu.

Prima componentă a acestui proiect:”Realizare sistem de alimentare cu apă în satul Boureni“, a fost recepţionată de autorităţile locale în luna august anul trecut, fiind în acest moment în funcţiune. Acest proiect, având o valoare totalã de 13.000.000 lei, finanţat de Ministerul Mediului prin intermediul Programului de Reabilitare şi extindere a infrastructurii de apã şi apã uzatã, în procent de 85 %, a fost iniţiat încã din 2007, reuşindu-se abia în 2009 să fie semnatã Convenţia de finanţare.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Executivul din Valea Seacă a reușit minunea: Reabilitarea școlii din Topile a fost realizată

Marius Parteni

Sărbătoarea comunei Lespezi, o petrecere cu tradiție de Sf. Ilie

Oana Cordoneanu

Agenții economici din Pașcani și zonele învecinate, care caută forță de muncă, sunt invitați la Bursa Locurilor din Stolniceni Prăjescu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site