NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Program special pentru eliberarea cărților de identitate în preajma alegerilor pentru PE

Nu dețineți o carte de identitate din diferite motive? Ei bine aflați că programul de lucru al funcționarilor Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei Pașcani a fost modificat prin dispoziție de primar pentru această perioadă premergătoare alegerilor pentru Parlamentul European.

Cetățenii care nu au cărți de indentitate sau le-au pierdut din diverse motive se pot prezenta pentru a și le procura la sediul de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt inclusiv în ziua votului, care va avea loc duminică, 25 mai 2014.  

Mai exact, în perioada 19 – 23 mai programul cu publicul se va desfășura între orele 07.30 – 18.00. Sâmbătă, 24 mai, puteți solicita eliberarea unei cărți de identitate în intervalul 08.00 – 16.00, în timp ce în ziua votului funcționarii acestui serviciu vor fi la lucru între orele 08.00 – 21.00.

  

 Pentru ca persoanele să poată să își întocmească dosarul pentru eliberarea unei cărți de indentitate și să achite taxele, un funcționar din cadrul Serviciului Finanțe Publice Locale din cadrul Primăriei va lucra după același program menționat, pentru a elibera chitanța pentru contravaloarea taxei de identitate și a celei extrajudiciare de timbru. 

  La ghișeele Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei se pot prezenta cetățenii din municipiul Pașcani și comunele limitrofe.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Consilierii liberali au purtat banderole albe la ședința de Consiliu Local în semn de susținere a independenței justiției!

Răzvan Grecu

Tensiuni în PSD Pașcani: Senatorul Florin Constantinescu promite ședință extraordinară împotriva ApaVital săptămâna viitoare! Pantazi și susținătorii săi nu vor să audă!

Răzvan Grecu

PSD îi răspunde lui Pintilie: Facem apel la pășcănenii de bună credință să nu se lase păcăliți de intervențiile populiste ale candidatului PNL, Marius Pintilie

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site