RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Program special pentru eliberarea cărților de identitate în preajma alegerilor pentru PE

Nu dețineți o carte de identitate din diferite motive? Ei bine aflați că programul de lucru al funcționarilor Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei Pașcani a fost modificat prin dispoziție de primar pentru această perioadă premergătoare alegerilor pentru Parlamentul European.

Cetățenii care nu au cărți de indentitate sau le-au pierdut din diverse motive se pot prezenta pentru a și le procura la sediul de pe strada Ștefan cel Mare și Sfânt inclusiv în ziua votului, care va avea loc duminică, 25 mai 2014.  

Mai exact, în perioada 19 – 23 mai programul cu publicul se va desfășura între orele 07.30 – 18.00. Sâmbătă, 24 mai, puteți solicita eliberarea unei cărți de identitate în intervalul 08.00 – 16.00, în timp ce în ziua votului funcționarii acestui serviciu vor fi la lucru între orele 08.00 – 21.00.

  

 Pentru ca persoanele să poată să își întocmească dosarul pentru eliberarea unei cărți de indentitate și să achite taxele, un funcționar din cadrul Serviciului Finanțe Publice Locale din cadrul Primăriei va lucra după același program menționat, pentru a elibera chitanța pentru contravaloarea taxei de identitate și a celei extrajudiciare de timbru. 

  La ghișeele Serviciului de Evidență Informatizată a Persoanei se pot prezenta cetățenii din municipiul Pașcani și comunele limitrofe.  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Sorin Olariu intră în cursa pentru Primăria Pașcani. Transmite-i un mesaj!

Marius Parteni

Neculai Enea a fost ales președinte ALDE Pașcani! Sediul partidului e în Primăria veche!

Marius Parteni

Pesediștii pășcăneni chemați la vot:”Da” sau “Nu” pentru Liviu Dragnea

Marius Parteni
Încarcă...